Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dagen.

Den dagen jag kan lita på dig,
Ska jag ge dig vad jag lovat.
Den dagen jag litar på dig,
Ska mina tysta tårar sluta falla.
Den dagen då du min tillit är värd,
Ska jag finna mig själv,
Och inte bara vara en själlös kropp
Som försöker leva upp till alla förväntningar.


Jag vet inte om du läser detta,
och jag vill inte veta det heller.
För jag vet inte,
om du kommer skita i det,
och forsätta ändå.
Eller för en gångs skull,
vara värd min tillit.




Fri vers av thedarknessinside
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thedarknessinside