Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner fört


Logik mot vilja

Varför vill jag alltid göra det jag inte får?
Jag vill inte vilja det jag vill,
Jag vill inte känna det jag känner.

Jag vet att jag inte får,
Jag vet att jag inte borde.
Varför kan jag inte förstå varför jag känner som jag gör?

Jag klarade mig år utan att falla tillbaka,
Jag skapade ett liv utan dig.

Men en stund ensamma och allting kommer tillbaka,
En stilla sekund under tiden natten blir till dag,
Nu vet jag inte längre vad jag vill,
nu vet jag inte längre vem jag vill ha.

Det enda jag vet är att jag inte borde känna såhär.
Det enda jag vet är att jag trodde att allt var glömt.
Men sen såg jag djupt i dina ögon och allt annat försvann.




Fri vers (Fri form) av thedarknessinside
Läst 207 gånger
Publicerad 2014-01-09 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thedarknessinside