Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln förklarar.


Natt tankar

Jag ligger vaken och kollar med en tom blick på min skärm.
Jag är inte här, men inte borta, vill inte somna, och drömma igen.
När mina tankar flyger iväg och jag får den där känslan igen.
Jag undrar vad du gör nu? jag vet att jag har haft denna
känlsan två gånger tidigare, en gång hadde den rätt, och en
gång vet jag inte.
Så jag vill bara veta vad du gör och vem du är med...
Och jag önskade till ytterst, att det fanns någon jag kunde lita på.




Fri vers av thedarknessinside
Läst 518 gånger
Publicerad 2008-11-29 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thedarknessinside