Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsorgier.



och nu, när dagen snart är slut
och du kommer till mig,
varm, följsam, och lyhörd
för min kärlekslängtan, ska vi
utan att be någon om lov
göra det där som är helt förbjudet,
som ingen får veta för skammens
rodnad skulle piska våra kinder,
vi gör det i sängen, det där som
alla vuxna helst vill göra när de
är ensamma....med en god bok....
mmmmm, smaska choklad
efter tandborstningen...




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 22:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
och vilken orgie sen...förbjudet och syndigt gott
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP