Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Storm~

Du blåser dig in i min själ

du rör om och går

Du lämnar mig att slå ihjäl

förhoppningarna jag får

Du vill mig aldrig väl

skär upp stora sår

Du säger bara - farväl

ensam kvar jag står




Fri vers av Spir@
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 10:45



Bookmark and Share


  friheten
Väldig stark skriven
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@