Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en svart fru med importförbud


Min bror har en svart fru
med importförbud
Helt olaglig
men vi älskar henne
han och jag

Min bror har svarta fingrar
med jordsmak
Också det bortom lagen
men vi älskar rötter
han och jag

Min bror har en svart bostad
obetalda räkningar
och lagen på en annan sida
men vi älskar livet
han och jag







Fri vers av korpfjäder
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-16 19:43



Bookmark and Share


  Fokus
Underbar text!
2008-11-19

    Wewill
delad glädje, dubbel glädje. sann livsanda.
2008-11-16

  Rolando Furioso
Syskonkärlek kan vara så stort om man kan ta den till sig utan värderingar. Mycket bra!
2008-11-16

  Carola Zettergren
ALLDELES UNDERBART BRA!!!!!
2008-11-16

  Mona*
*Ler*
2008-11-16

  Lena Krantz VIP
Ibland är inte lagen det viktigaste

finns ju livets lag också
för dem som älskar livet dvs
2008-11-16

  Bjarne Nordbö
Finurligt framfört om de där banden som hör familjen till. Men ack så ofta går oss förbi. En text att älska.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder