Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter lyckan.


Saknar dig.

Det är inte sant,
det som sägs.
''Jag är alltid vid din sida'',
det är bara snack?
-Ingen betydelse...

Allt var så länge sen,
känns som år.
Vågar man erkänna att man har glömt?
-Glömt bort allt?
Nej absolut inte allt.

I bakhuvudet hörs ett ständigt ljud,
en röst.
Ditt skratt, kommer du ihåg?
-Omöjligt att glömma.
Dock är det allt, det enda.

Önskar att du kunde höra,
att din hörsel var av omänskligt.
-Vad vill du få fram?

Bara att du betyder allt för mig.




Fri vers av Svartis
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartis
Svartis