Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kirai kirai mo suki no uchi hata hata är samma sak som att tycka om


jag älskar Umeå

norrsken andas kallt på min hud
och jag ser mitt
blodsprängda spott
frysa till is

under en trasig strålkastare
ligger jag på isen för
där vet jag
ingen kan se mig

dödsskrik från älven
dränks av mina vantar
och kölden spränger vår hud
slickar våra hjärtan
som vaknar upp
ur sitt chocktillstånd
eller sin dvala

snor rinner ned i munnen
och ensam på vägen
går jag
jag gråter och tänker
jag hatar Umeå




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-18 23:17



Bookmark and Share


    Sundance Kid
du träffar den där destruktivt vackra känslan, flytet funkar fint och även om storyn bakom dikten inte är helt klar för mig (vilket såklart inte är ngn nödvändighet) så träffar du som sagt en känsla.

själv är jag ganska trött på umeå
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH