Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Harungar trycker i ensamhet under granarna dygn efter dygn, mamman kommer bara för att ge di - och stannar inte för att värma.


sjutton stavelser för liten palt



snabba spår i snön
granen ruvar kärleksfullt

harpalten trycker




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 622 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-19 08:54



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gulligt du förmedlar :-)
2008-11-19

  Peter Matsa
Vad fin...
2008-11-19

  Carola Zettergren
Så fint skrivet!!!
2008-11-19

  Michaela Dutius
Man hör den lilla harpaltens hjärta dunka genom dina ord
2008-11-19

    Melona
åh harungarna, de små stackarna, så sött
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder