Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att ha läst texter som gjorde mig nedstämd.......
Nej de handlade inte om mig, det var tonfallet jag funderade över




Alla kan inte älska alla

 

jag vet att ordet är fritt

och undrar om det är lika fritt

mellan orden

 

om texten

mellan raderna

får vara hur hånfull

som helst eller om det

finns gränser

 

att alla inte gillar varandra

här i världen är en självklar sak

 

personangrepp

elaka spydigheter

kallar inte jag för

poesi och undrar

varför sådant skrivs här

 

jo jo jag vet

ordet är fritt

hur fritt som helst

tack för ordet

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-20 22:56



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ordet är inte fritt, det handlar om VEM som skriver.

Personangrepp känner jag till, jag är t om just nu angripen, har anmält texten men det ignoreras

bra att du tar upp det här, för nätmobbning börjar bli riktigt otäckt nu, inte bara här.

Jag tror att de här människorna som skriver "mellan raderna" tycker så illa om sig själva så de öser ut det över andra för att orka leva
kram
2008-11-20

  Ilona _L
Ja du Ulla!
Varför har vissa det behovet av
att spy galla på andra?
Det slår alltid tillbaka på en själv!
Så det gäller att "köra slalom" mellan portarna här inne!
2008-11-20

  Havsbris
Mitt i prick!!!

tack för ordet som
du skriver så bra,
för dina ord alltså,
resten kan man
bara ignorera,
falska profeter finns
för att vi kan jämföra
och välja, som allt i livet,
ondskan versus kärleken
sedan början av tider,,,

BRAVO och TACK!!!!
2008-11-20

  Psyke
Jag håller med bra sagt !
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP