Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läsesalen

motfrågornas gyllene tidsrum
den tysta läsesalens rike
här skrider studerande kring med tusen ord
varav få bildar mening

det är ickejagets nya inbrott
det kommer från öster, det kräver som väst
dig på ditt liv

allt här är så osant, sägs det, ja
inte ens detta stämmer och
intet förtär sig själv -
blir därmed till




Fri vers av Marta
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-11-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta