Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Ge mig tid
att andas.

Jag måste hinna
plocka ihop
mig själv

igen.




Fri vers av Birfir
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort, koncis och mycket samlad text som i det knappa formatet säger allt som behöver sägas. Tankebilden talar verkligen till mig och jag känner igen mig i känslan som beskrivs. Ibland behöver man ju lite tid för att helas, vila och hitta sig själv och sin riktning igen, och den andningspaus som diktjaget vill ha är förmodligen mycket välbehövlig. Trots allt så är det ju inte alltid som man står helt rustad att möta livet och hela verkligheten i alls dess kraft och fulla styrka.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir