Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vita fågel.

ljuset och regnet
skapade en viss förvirring

folk har svårt att förstå
det finns inget fel i att fachineras av porslin

här vandrar vi fram och tillbaka
andas in all denna skitiga luft

allt detta ljus som rör sig över oss
fylld med fåglar som sjunger bara för dig

att falla tillbaka och drömma
är bara tidlöst slöseri




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock