Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Idag är fredag, ännu en fredag passerar förbi

Dysterheten speglar sig inom november årstiden

Natten faller över min smärta och tynger sorgen

Tiden löper spårlöst och skiljer oss i två faser i detta liv

Alla dagar känns långa, allt som än finns är minnet

Det mörknar om och om, tankar av dig har berövat sömnen från mina ögon.




Fri vers av darran
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-11-22 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darran
darran

Senast publicerade
livet
Kär
Ensam
Känslor
Natten
Fri
* Se alla