Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

En känsla som aldrig bott i mig, brister an

Slag efter slag, gnistrar inom mig av nya existeringar

Håll dig nära, ditt glöd sprider sig i mitt inre

Ditt klingande skratt, livnär mig

Älskar detta liv som aldrig förr, Tack för att du finns och gör mig hel




Fri vers av darran
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-12-28 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darran
darran

Senast publicerade
livet
Kär
Ensam
Känslor
Natten
Fri
* Se alla