Söndag den 23 november 2008

Eftersom jag avskyr söndagar, så blir det två måndagar den här veckan!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag den 23 november 2008

Eftersom jag avskyr söndagar, så blir det två måndagar den här veckan!




Å vilken morgon

 

vaknar med ett ryck

redan kvart i sju.....

hoppar i kläderna

hunden rymmer iväg

 och jag står där med kopplet i handen

 

å......jag skulle ju vara där kl sju

och det struntar ju en glad hund i

 

men.....det är ju fullt med prylar i bilen

de måste ut först och det är ännu mörkt

hämtar ficklampan

startar bilen

svinkallt

 

puh....äntligen iväg

svänger in på den välkända avfarten

upp till infarten

va.....hänglås på

men klockan är ju halv åtta

 

jag tittar på skylten

jodå man öppnar kl sju

och jag går runt och kollar om

det finns någon därinne

 

tomt

mörkt

öde

 

hm......märkligt det var ju idag

idag måndag den tjugofjärde

och radion gav ingen ledtråd

 

det tog en stund innan

jag kom på att det är

söndag idag

 

en mil att köra hem och

bilen var varm och skön

hunden blev överlycklig

denna ovanliga morgon

med en så tidig och så

lång promenad

 

hjärnsläppstiden är här.......

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-23 11:23



Bookmark and Share


  HQ
Vilken underbart härlig och rolig berättelse
om sånt som vi alla är med om då och då (:
2008-11-23

  Bibbi VIP
Tycker det är skönt att detta händer flera än mig.
Jag gick till tandläkaren fel dag och stod framför en stängd dörr, ringer ilsket min tandläkare och får konstaterat att det var fel dag.
Applåd!
2008-11-23

  jardan
Härlig liten gladberättelse, lycka till imorgon
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP