Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


med fönster, av fönster

jag tycker om att skapa mönster med orden jag fått med hjälp av fönster och vinklar från jorden så det lyder.

vad betyder?
jag har förmånga fler fönster än de förförda, förrådda eller förlorade förrädarna. det låter kanske inte illa pinkat men vinklar vinkar och du är blind. det är erfarenheter som ropar på dig men din kapacitet skapar istället aggressivitet och säger väl helt enkelt som min ingress, nej.
min tristess ger er tidsfördriv till nåt så outhärdigt onödigt och förfärligt dödligt kan det leda till att läsa mina texter. fast det är klart, om man växer lite till, tänker lite till, kan man dö av allt. vi lever ju för att dö.
hej hopp, ge mig en stöt. eller kanske hopp till en negativ nöt.




Övriga genrer av fönster
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-11-23 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster