Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ha dig

alla bedårande barn är i plastpåsar
färdmedel skenar omkring utan skenor
orkanstormar river bort våra tak
idag är det nitton år sen du föddes
hatar min feghet
ett träd på vägen
jag tar en annan väg
jag längtar efter dig




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster