Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe

 


likt hjärtas sorg fylls kammaren med blod
livet pumpas ut i en strömmande kanal av känslor
ögats vrå fylls med sorgens tår 

den ärgade själen söker sin lugna vrå
slår sig till ro men som taggar på en vacker ros
omfamnas den och blödande på flykt.

en blod droppe  spills en tår fälls

med murar runt mitt hjärta slutar det sakta
slå  en döende själ börjar växa
sorgens ansikte bleknar

likt solen starka ljus med rosen lindade ord
fann du mig du  gav mig den finaste gåvan
såren sluter sig för var dag som går
tegel för tegel rivs mina murar

som en blommande ros har mitt hjärta frigjorts




Fri vers av Ladyissiues
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-23 18:18



Bookmark and Share


  Maria T
Du skriver så fantastiskt fin poesi
Som en blommande ros
har mitt hjärta frigjorts
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues