Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle bli kär i...

jag skulle bli kär i en tönt
jag skulle bli kär i någon som klär sig fult
och bär mössa på vintern
jag skulle bli kär i någon som faller för sina egna texter
någon som kan hoppa för att ha mig
jag skulle bli kär i den som älskar mig
jag skulle välja den fulaste människan i hela skolan
för den personen vet jag tycker att jag är snygg
som alla andra ioförsig
men jag skulle ändå välja den
för då vet jag att den aldrig skulle bedra mig
jag skulle tryggt kunna strula runt på kroger
och kunna ljuga utan att den personen någonsin skulle våga tro nåt annat
men det skulle jag inte
jag skulle kunna ha sex med massor
men det skulle jag inte
för att någonstans i mig vet jag att den personen är bra för mig
jag vet det för jag känner hur jag blir stark av dens tusen texter som den gör till mig

jag skulle bli kär i någon som inte bär glasögon men vill göra det




jag skulle bli kär i världens loser












om jag vore du...




Övriga genrer av fönster
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster