Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I behov av sömn

Jag skall gå ut i snön
Enbart påklädd mitt skin
Där skall jag lägga mig ned i en dvala
Och sjunka djupt in i min sorg
Jag skall ligga där tills snön tynat bort
Och mitt frusna kött börjat tina
Ända tills min ruttna lukt börjar stiga
Och det ända liv som omger mig
Är det liv från likmaskarna som kryper innom mig.





Fri vers av Theez
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-11-29 00:58



Bookmark and Share


  ingen
en bra och sorgsen text gillar den!
2009-01-05

  frantic
det bästa med sömnen
är nog drömmen..
tack och lov för att
den finns..

så starkt du skriver
men också så sorgligt

ska läsa mer..
så sluta inte skriva
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Theez