Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla kom tillbaka!

Jag skriker i förtvivlan
Av smärta och av längtan
Ut i tomhet
Inte ens ett eko till svar

Min hals torkar
Och skriket kvävs
Jag drar efter andan
Men får inget mer

Jag tänker en tanke
På ett minne av dig
Feller en tår och lägger mig ner.




Fri vers av Theez
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-04 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theez