Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där låg jag på backen i snön och du bara skrattade

Busshålls platsen var täkt av is
morgonen var för tidig för en grusgubbe
i fruktan tog jag ett litet steg ner från bussen
lät mina platta sulor glida över
det glasklara havet
balanserade

Såg resten av resenärerna dratta på ändan
fruktade
gled lite till

Knuffades till
lätt på axeln av någon
kanske dig?
föll framåt
skrek "Nej"

Trots snön som täkte mina öron
hörde jag det skratt
som jag en gång älskat att höra...




Fri vers av Theez
Läst 270 gånger
Publicerad 2009-01-04 14:45



Bookmark and Share


  ingen
fin och speciell. gillar den mkt!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Theez