Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något viktigt fattas...

Livet ligger uppfläkt på bordet
vilsna, rädda ber vi om att få åka med igen
du ser i röran att något fattas
din själ är fångad i helvetets kedjor
men, något viktigt fattas som skulle varit där

En plats utan människor
som älskat, levt och känt
vissnade rosor som dansar med
en håglös vind, minner om tomhet

Rädda små vindilar som får blå öde minnen
att slumrande rasla i löven en sista höst




Fri vers av Oskar Andersson
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Andersson