Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDSFÖRENINGEN FRÄLSARKRANSEN

 

det kan bli ett sjå

att gräva ner

alla dessa

stridsyxor som

fått liv

och virvlar runt lite överallt

 

det finns ju minröjare

och jag undrar

om det finns

stridsyxeröjare också

 

vem gräver ner gamla

obrukbara

stridsyxor

 

vet du någon så hör av dig till

FREDSFÖRENINGEN FRÄLSARKRANSEN

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-25 17:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bra Ulla....låt oss alla vara stridsyxeröjare...kärlek är ett bra botemedel...
2008-11-26

  Eaglemountains VIP
jag applåderar i dubbel mening!!!
2008-11-25

  Gunilla VIP
Kanske att tolvstegsprogrammet
kan tillämpas i diverse andra
mellanmänskliga
sammanhang...?
2008-11-25

  Bibbi VIP
Å, Ulla får man lov att skratta i detta allvarliga ämne?
Applåd och bokmärke!
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP