Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?


Jag föreställer mig dina kyssar som röda stormar
och din mun som en tiger inuti en brinnande bur

jag faller ibland
men du fångar upp mig utan att försöka
jag faller ibland
som ett slavuppror mot kanten
dina murar är svåra att riva

Jag vill lämna mig själv öppen
för sättet du vänder upp och ner
på mig

I mina öron hörs artilleri
och i dina ögon ser jag diamanter
värda att utkämpa afrikanska inbördeskrig för

ibland vill jag att du ska reparera mig
för jag är lite som en radio
med en trasig antenn
hör bara vissa saker
säger bara vissa saker

när jag är reparerad
är det inte längre ett problem

seriöst,
bara titta på dig

Du ser ut som den novell
jag helst av allt vill skriva
innan min skrivmaskin får slut på bensin

Hela du är
en stor vacker cliché

Jag vill ge dig solstrålar
skapta utav fallfrukt

Jag vill bygga dig en koja där du kan
förvara dina drömmar

Dra fingrar över hud,
blunda och önska
att du luktar som krossat glas
diamanter
värda att utkämpa krig över




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad