Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salt.

vem vet hur de ska stå när klockan slår?

vem vet hur de ska stå när klockan slår?

vill du le?

vill du yttra något just nu?

se på mig!

ta handen, bara för att jag ger dig den.

allt... vill... oss... väl...

så här skall vi stå

som idag

så som för alltid

vi

två.




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock