Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriva har blivit som ett gift för mig, jag har så mycket inom mig, som behöver ut, som jag behöver sätta ord på


ATT SKRIVA

Att skriva bokstäver, som kan bli till ord,
som sen kan bli till meningar, som kan
bli en dikt eller berättelse, visst är det
fantastiskt och underbart

Jag skriver för jag älskar att skriva, jag
skriver om det som ligger mig nära, om
det som händer runt mig i mitt liv, om
naturen som ger mig syre, energi,allt
det vackra vi har runt om oss, som många
bara springer förbi, för att det alltid är
så bråttom, att hinna med allt för man
tror, att det måste vara så

Jag skriver för jag behöver skriva, gärna
om mina små solstrålar, glädjespridare
barnbarnen. Jag skriver för mig själv, vill
någon läsa, är den välkommen, men jag
skriver inte för att någon, som bara vill
hitta fel i mina dikter och texter, är det
någon som inte gillar det jag skriver, låt
då bli att läsa

Att skriva ger mig sådan glädje, att kunna
sätta ord på tankar, som när jag läser efter
en lång tid, kan känna har jag skrivit det där,
var det så det kändes just då, när den texten
kom till.

Jag skriver, för det är det jag älskar mest att göra,
att skriva är terapi för mig, att kunna sätta ord
på tankar, gör att glädjen kommit tillbaka till mig,
jag lever här och nu, och vill så göra, så länge
jag får innan HAN hämtar hem mig.

anits 27 november 2008




Övriga genrer av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-27 21:43



Bookmark and Share


  Maria T
Du har en berättartalang
som är få förunnat.
Och så är det terapi som du
skriver.
Fortsätt att skriva.
Ett nyttigt gift
2009-01-05

  Elaine.S VIP
För mig är det ibland terapi att läsa dina
texter. Dina betraktelser får mina stressade
tankar att landa:)
2008-11-28

    sajo
Ordet skriv
har ett eget liv

vi får sätta ord på
det som vi inom oss har
och känner

på denna sida läser våra
skrivarvänner

du har en begåvning och
delar med dig av mycket som har
så mycket att ge

dina texter och foton är helt underbara
att se
2008-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart att du skriver.
Låt oss fortsätta att göra det och trotsa dem som vill lägga allt på entreprenad och överlåta det åt en elit.
2008-11-28

  Eaglemountains VIP
Du skriver målande poesi, Du skriver om vardagshändelser, Du berättar för oss vad som händer, och många gånger ser man det framför sig. Så fortsätt att skriva, med glädje, med kärlek, med känslor - vad Du än kommer på, för det är en bra terapi, för sig själv, för själen .....
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP