Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är officiellt tillbaka

Igår vad en sådär dag

Då jag vaknade upp och var snygg

Bara sådär inga konstigheter - bara snygg helt enkelt


Jag har i 6 månader varit ful fet och onödig men nu är det slut med det

Jag är tillbaka


Jag gick till jobbet i klänning och stövlar och njöt av att vara kvinna

Jag njöt av mina former


Så nu är jag officellt tillbaka som kvinna och sexbomb och
tänker fortsätta med det hur länge som helst.

Så nu vet ni det


over and out

Foxy






Fri vers av Nova-Liv
Läst 398 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-11-28 13:04



Bookmark and Share


  Della K
Oja... finns inget underbarare än att vara kvinna.

I love it.

*applåder*
2008-12-09

  Ulf Lagerholm
jojo, ingen tvekan, kul med litt berättigad kaxighet

gott hörru
2008-12-02

    Stella Stol
Självklart snyggt skrivet!
2008-12-02

  lodjuret/seglare VIP
vad tråkigt att sverige inte är en del av skottland, då hade även killar kunnat ranta runt i rutigt...
2008-12-01

  dead_prez
mycket bra
2008-11-28

  Blodros
yeeees, vännen!! :))
2008-11-28

  Svartsilver
Yeh Foxy!!!
2008-11-28

  Fokus
Den attityden gillas! Klart vi ska visa våra former och vara stolta kvinnor!
2008-11-28

  lyckeli
Well done Foxy!
Hoppas det smittar av sig till fler!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv