Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig...


Förlåt

menade inte att skrämma dig

jag skulle aldrig sagt någonting

ska jag gå

jag går

nej, nej... det är lugnt

jag var nästan beredd på det

... nej... jag försökte inte skämta

ingen fara

så här i efterhand så...

nej, nej... jag menade inget illa

vill du att jag ska be om ursäkt

ok, jag ber om ursäkt

jag kan inte ta tillbaka det

för att det är vad jag känner

om du vill så kan jag ljuga för dig

ok, jag tycker ingert speciellt om dig

bra så

vad menar du med att jag borde betala skadestånd

... för vad då?

nä men så farligt var det väl inte

oh... ok... men jag har inte så mycket

min kaffekokare...?!

ja ja... ta den bara...

... bra så?

vill du jag ska flytta också?

... JA?!

men kom igen, det var tre ord... inget mer...

jag tror inte du kan stämma mig för ärekränkning

... nej... inte landsförräderi heller

jag går nu...

jag har redan bett om uräkt om och om igen

ok, förlåt så jävla mycket

... va? oh... förlåt att jag svor

... och förlåt att jag inte sa förlåt på rätt sätt

får ja gå nu?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-28 22:20



Bookmark and Share


  Blåbäret
förlåt mig...men jag skulle vilja lämna en kommentar, om det går bra alltså...eller?...jag menar inte att....ta det inte som...vill bara säga att ...bra...riktigt bra...förlåt...ta det på rätt sätt nu...jag gillade det ju :)
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen