Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorglig


snapes liv

en sörjande man står vid en grav,hjärtat är fyllt av ånger och hopplöshet,hans kära har dött tack vare han.om han inte varit så förhastad och ivrig kanske hans älskade varit i livet nu,kanske bara den man han hatade mest i världen kunnat vara död.7 tårar rinner ner från kinden ner på graven. han älskade henne mest i världen , han skulle göra vad som helst för att få henne i liv igen ..sorgen i hjärtat svider . tårfyld och brustet hjärta transförerar sej den förkrossade mannen bort långt långt bort...livet sitt han vill ta. ur sin svarta kappa han tar fram en silverkniv pressar den mot pulsådren det sprutar rubiner ett ljud i närheten han inte hör en man i purperfärgad klädnad dyker upp ur toma intet. han springer fram till den döende man som ligger i gräset. han läker såret som var så ljupt. men det gjick bra med ödets käpp,dödskäppen fläderstaven som den nu kallas. såret läks helt på en sikund.efter en mint en lång och fuktans svaärd minut säjer en av männen något . Varför...varför hjälpte du mej, dumbledore?.. för att en man som du severus ,förtjänar inte att dö.. dumbledore...jag..det var jag ..som gav ..mörkrets herre information om..familjen potter och....min älskade..lily evans.Ja Seveus det var dumt av dej men du har en chans att återjärda det som sagt..du skall hjälpa mej att vaka över hennes son.




Fri vers av Life-Maker
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-11-29 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Life-Maker
Life-Maker