Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

she

tårarna svider mot min kind.. när jag tänker tillbaks på dej.. dina ögon hade en inre glöd.. jag minns den mins den såklart. och ditt hår var rött,, när du sprang såg det ut som en dansande eld.. dina andetag.. låt som ett melodiskt läte.. din röst så mjuk och fin.. din kropp, hade former och var vackrare än någon annans.. ditt skratt klingade underbart.. din hud. var len som silke.. dina läppar som sammet.. du frågade mej vad jag tyckte om dej? jag svarade du är den vackraste kvinnan som någonsin existerat i hela universum.. du log,, ditt leende var hemlighetsfullt.. du hade många hemligheter jag alldrig han får någon inblick i .. du försvann en dag från universums existens... du kom alldrig tillbaka..




Fri vers av Life-Maker
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-29 00:57



Bookmark and Share


  frantic
så nära
så sökande
efter det där..
innanför
leendet..

jättefint flyt
i texten
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Life-Maker
Life-Maker