Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstig


Vampyrens jakt

blodröda läppar, håret lika svart som natten, ögon, kalla och gröna som vinterns vatten, formen på kroppen smigig och elegant, tänderna vassare änn det vassaste rakblad, vampyr härrskarinnnan, står vid din dörr, lika vacker som en ros. hon ringer på din klocka, du öppnar, hon ser dej, du ser henne, för en sikund ditt hjärta stannade.. pulsen slår fortare.. qick! gör något innan det är försent! du springer till ditt rum, låser dörren och gömmer dej under täcket.. det hjälper inte.. vampren närmar sig din dörr.. en svart fingernagel nuddar hon dörren och den sprängs!.. du skakar till och nästan skiter du på dej.. vampyrkvinnan drar av dej täcket och där ligger du.. stel som en pinne, svättas som en gris och likblek.. vampryen lyfter det i kläderna, böjer fram din nacke mot hennes öppna munn, du försöker göra något men du är förstelnad av skräck.. inom 1 minut är du stendöd.




Fri vers av Life-Maker
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-29 00:34



Bookmark and Share


  Regular
mera...mera...vill ha mera...det här var riktigt spännande och fantasifullt skrivet
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Life-Maker
Life-Maker