Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Att beskriva kärlek


jag tänker i bilder
som inte går att projicera
förklara
eller beskriva

du får aldrig se
allt det där
jag aldrig kommer
att kunna säga dig
med ord

hur beskriver man kärlek

utan att förminska
eller förenkla

till bara en

upprepning

ett banalt skavsår




Fri vers av RobertD
Läst 820 gånger
Publicerad 2005-08-15 12:29



Bookmark and Share


  Propella
Jag gillar den här textens uppbyggnad. De korta meningarna ger mer liv åt innehållet och lämnar läsaren hängande - förväntansfull - tills nästa rad tar vid.
2005-09-01

  Sofi
wow, vackert.
2005-08-15

    ej medlem längre
Bra beskrivet, verkigen....
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD