Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är viktigare än jag


Stressig vardag

Psykologi läraren: Jag hoppas att ni pluggar flitigt till provet nästa vecka. 100 sidor på en vecka är väl inte så mycket, det borde väl ni unga klara av. Vaddå det är för mycket? Det är ju en hel vecka kvar!

Ekonomi läraren: Om två veckor har vi prov och då ska ni ha hunnit göra alla uppgifter på kapitel 6-8 (ungeför 20 uppgifter/kapitel) och dessutom pluggat in allt annat som inte tas upp i övningarna. Blir det för mycket? Men hallå ni har ju faktistk två hela veckor kvar att plugga på!

Körskole läraren: Till nästa vecka ska ni ha läst 120 sidor om bilen, gjort alla tillhörande uppgifter i studiehäftet och övat på de övningar som finns på hemsidan. Jag hoppas ni förstår att det är viktigt att ni gör det här nu om ni ska kunna få ert körkort.

Jobbet: Är ansträngande och jobbigt. Jobbar fyra timmar två gånger i veckan. Det ända positiva med det är att det inte ger något efter eller före arbete. Och pengarna behövs ju till julklappar.

Geografi läraren: Räcker det med två veckor på ett arbete ni ska göra? Jaa, det borde det, ni går ju samhäll och ska klara av lite press. Så om två veckor vill jag ha en rapport skrivna av varochen på ca 5-7 sidor. Detta arbetet kan vara avgörande för ert betyg jag hoppas ni tar det på stort allvar.

Kompisar: På helgen vill man gärna softa med kompisar och inte sitta och plugga. Man behöver faktiskt träffas lite utan för skolan också och snacka om andra saker.

Nöjen: Behövs för att man ska klara av alla de andra sakerna. Min passion är bio.

Vila: Finns det överhuvudtaget inte tid till. Den avkopplingen som finns är den lilla tiden man slår sig ner framför datorn för att läsa lite bloggar eller nyheter eller något liknande.

Mamma: Nu måste du julpynta och sätta upp advents stjärnan. Glöm inte att städa och damma innan också. Vaddå inte hinner? Du sitter ju bara där vid datorn?

Lärare + mamma: Men snart är det lov och då får du ju vila.

Och ja just det glömde nämna: JAG HAR INGET JÄVLA LOV!! Ska jobba hela tiden!!

Alla tycker just deras sak är viktigast och att man ska ta den på störst allvar. Jag orkar snart inte mera. 24 timmar per dygn är helt enkelt för lite!




Övriga genrer av Whatshername
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-11-30 13:51



Bookmark and Share


  Nerine
ucsh :(
2008-12-10

  succi
stackare :(
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername