Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thinking

Life is harder than you know




Fri vers av Whatshername
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 23:39



Bookmark and Share


  zyz
Kort, enkel men säger allt
Det är inte alltid en bild säger mer en tusen ord
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername