Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut med det gamla in med det nya

jag blunar och ser tillbaka
på ett suddigt år genom tårar
2008
ett deprimerande år
inget jag vill minnas
de bra stunderna försvinner
trycks ihop, suddas ut
sorgen, smärtan = det onda
är så mycket större
tar så mycket mer plats
2008, ett ont år

bara dagar tills ett nytt år tar sin början
vill börjar om
tänka nytt
agera annorlunda
hoppas
2009 ska bli ett bra år
och allt hänger på mig
bara jag kan se till att det blir så
det får bli mitt nyårslöfte
att försöka bli lycklig!




Fri vers av Whatshername
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 02:00



Bookmark and Share


  succi
lycka är en svår känsla, vad jag själv känner är att när man väl är lycklig, förstår man inte att man är det.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername