Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kylans mörker finns ett ljus som värmer

När kylan kryper sig på och det är mörkt runt om mig
kommer gamla dåliga tankar tillbaka
förbjudna tankar
men det finns en skillnad
något som inte är likadan som förut
inuti mig finns ett ljus
en sorts glädje
den är varm
och trots att jag inte vet vad framtiden väntar
vad som kan finnas bakom nästa sväng
så känner jag mig trygg




Fri vers av Whatshername
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername