Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är man mindre ensam!

Tunneln har varit mörkare
jag försöker hitta mening
en mening med att fortsätta
ingen förstår mig
alla är sina egna
ingen har tid för någon annan
i en värld full med hat och stress
aldrig någon ånger
bara glömma och gå vidare
mot framtiden
mot en förändring
att gå tillbaka är det inte värt
för mycket smärta för mycket svek
alla vill vara lyckliga
men du inser inte att du varit det förrän efteråt
och väl är kanske det
det är så mycket lättare att vara deppig
att ligga i sängen hela dagen och låta dagen gå
men då har du förlorat en hel dag
en hel dag då du kunde varit glad och lycklig
skrattat och mått bra
tänk på det när du inte orkar stiga upp
vill du offra en hel dag i det värdefulla korta liv
bättra att kasta sig ut och glömma det onda
umgås med folk och ha roligt
det är svårt jag vet
jag försöker varje dag
men jag ska klara det
vi ska klara det
tillsammans är man mindre ensam!




Fri vers av Whatshername
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername