Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den blinde och världen



du sa att jag aldrig höjde ögonen
för att syna horisontens kanter
att jag vägrade
förstå innebörden

men min älskade,

även en blind man
kan tyda världen








Fri vers av moon
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moon