Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en sakta repris innanför ögonlocken spelar en gammal visa en trasig melodi. Den skär sig i öronen men vi kan inte sluta lyssna. Som en kärlek vi valt att glömma då smärtan är för stor att utstå.


föblindad av minnen stulen från en fantasi.

igen.
jag såg dig stå vid biografen
vi vet båda vad det menas
mitt hjärta slog
snabbare,
utan frekvens och ton.

luften är en illusion,
vilket gör att jag känner mig svimfärdig
men beslutsamt avancerar jag framåt
mot en förfluten sanning.
du bjuder in mig till kvällen
med henne

brunt lockigt hår
som sveper,
ögon
som lockar
hans hjärta
i en bur
aldrig har jag hatat som nu.

"jag förstår"
säger du när jag avböjer
illusionen växer
hon och han
inte jag.

igen
förlorade jag utan regler
igen
så vaknade jag med gråten i halsen.




Fri vers av moon
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moon