Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endast ett kort ögonblicks upplevelse


Som ett eko

Någonstans gick en gren av
knäppet hördes liksom dovt
men ändå så tydligt

ljudet var slutgiltigt
och det gav ett sprött eko
nånstans bortifrån

när jag lystrade
så var det redan helt tyst
ingenting hördes
luften...den var tom på ljud




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 13:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"luften var tom på ljud" plockar fram starka inre bilder....
2009-01-01

  Miss Mod
Söker alltid tystnad, denna var bildskön.
2008-12-08

  Ullagulla
länge sen jag hörde tystnad...... undrar hur det känns..den känslan får jag av denna dikten..jag vill veta...
2008-12-05

  KristinaE
.. ibland känns varje möte - varje händelse som det du beskriver - kort 'som ett eko' .. dina ord föder tankar om livets vara!
2008-12-01

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-12-01

    ej medlem längre
Det känns som ett ödesmättat ljud. Sätter fantasin i rörelse.. Vad var det?
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~