Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens trista slut

Vintersköld av ilska som sura vindar försöker ja nå dig
med känslor av vänskap och brinnande ljus.

Av sol du har fylls du av värme när ord blir drömmar
för mig där bräckliga röster aldrig vill nå mitt hjärta.

Vänskapens trista häst som går på jordens platta fäste
styr vi bort från varandra igen som lekar utan slut.

Av ord så starka och leenden så svaga dricker ja mitt
brännvin sup nu igen vardags hopp och mening till något
bättre från dig.




Fri vers av Luminary
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminary
Luminary