Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Hjärta!

Ett hjärta så fint och vackert skyddar en värld av ensamhet i otrygghet som alla kalla vindar och skrik där röster aldrig hörs på hjälp...

Ett hjärta fyllt av glädje som får andar att fylla liv att växa känna sig trygg som våren så vacker fyllt av liv där skratt hörs och varma kramar ges...

Ett hjärta så varmt och skönt och glittrande som aldrig vill dö för dig som underbar musik och befriande toner av ljus och sköna drömmar...

Ett hjärta som vi alla har och vill vårda så fint där kärlek vi ger och söker som livet i harmoni fylls vi av lyckliga stunder som starkaste vind...




Fri vers av Luminary
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminary
Luminary