Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigrid!

Blödande djup av alla sinnen som aldrig vill försvinna å glömma där saknaden för dig är så stor som blodet vi delade och nätter som fylls i hav till dig med stjärnor som bara vill glimma.

I en annan flykt av alla världar finner ingen ro att stanna där kärleken möter oss vill ja ha dig nu som kärlekens vingar tar den oss till drömmar bara får för dig när alla världen fyllda av fantasi.

Önskar att vacker kärlek till dig blev till år av lycka när allt var för dig och ingen ja ville glömma som känslor så befriande tunga brinner du som glöden i en eld förförda av värmen så kittlande.

Tankar så vilda och mörka där ja går utan dig ja sträcker min hand för att nå ditt hjärta så fint som sånger fyllda av underbar dans ger du mig ett sött hjärta som ja bara inte trodde fanns.

Du må va någon ja aldrig kan glömma för du fyller min tomhet och saknad till dig som en gud som aldrig vill försvinna brinner min glöd tills min dans börjar ta slut av längtan att finna någon
som du.




Fri vers av Luminary
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminary
Luminary