Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberdröm..

 

 

Bortom feber frossans dimmor

älskade vi åter

 

Dina fjäderlätta fingrar

 samlade upp tårarna jag gråter

 

För att jag än en gång sviker

och hoppas du återigen förlåter..




Övriga genrer av emilf77
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-01 20:44



Bookmark and Share


  Maria T
En vacker feberdröm
om förlåtelse
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77