Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ställningar

Provade nya ställningar idag
och din inställning
bjöd mig

märkliga benbrott

Lever efter
fantasins
outsinliga
möjligheter

Vaknar imorgon

är allt
som
vanligt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-08-15 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan