Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död!

 

Musen ligger död;

överansträngd till tusen

 

- klickat ihjäl sig




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-02 06:00



Bookmark and Share


    wildrosen
härlig humor
2008-12-03

  noname_realmind
;-))

(laptop är enklare, musbefriad...)
2008-12-03

    Maria Malm
Ler..
2008-12-02

  Cadena
Ha-ha- ha! Åh, den stackarn. Tur att armormen klarade sig.
2008-12-02

    eva m h
Tänkte på en vanlig mus först och fattade inte vad den gjort! :-)
2008-12-02

  John William
Hehe, den texten skänkte mig ett gott skratt och av igenkännande :)
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP