Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de andra.

för många sekunder mellan fönstret och mig
jag ligger på det grå golvet
för färgen älskar mig

tobaken ropar och klockan viskar
om ett par minuter skall jag möta dig

det känns som en evighet sedan det var kallt
men nu njuter jag

jag räknar timmar jag räknar liv
ett par evigheter till så är jag fri




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-02 18:37



Bookmark and Share


  Svartsilver
Fin text!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock