Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vet...



Det känns bara så fånigt...
... som en död clown med ett permanent leende

I sanning skriver jag för att få uppmärksamhet
... som en kärlekstörstande tse-tse fluga

men...
... som en skev vinkelslip

I sanning kan jag inte hantera att någon läser
... som an apatiskt asocial, asexuell poet

och...
... som jag

det tycks mig, i sanning, vara mest elaksinnad...
... som en spik i huvudet... huvudet först...


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 19:33



Bookmark and Share


  TheDouche
Fan vet... vad du vill säga med detta poem?
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen